Appreciative Inquiry, de rode lijn doorheen de diensten van Pivota

Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoek) is een vorm van change waarbij onderzocht wordt wat wél goed werkt (appreciative). De bestaande sterktes worden in kaart gebracht, er wordt gezocht, in welke andere domeinen sterktes kunnen opgebouwd worden en wat daarvoor nodig is. De kracht van de methode zit in vraagstelling (inquiry).
WERKEN AAN UW BEDRIJF

BUSINESS COACHING

Transparante en frequente communicatie op elk niveau is belangrijk voor ieder onderneming.In deze snel veranderende tijden is ze van levensbelang . Het is immers menselijk om weerstand te bieden tegen veranderingen. Bijgevolg zijn medewerkers zonder of te weinig of onduidelijke communicatie onzeker, gedemotiveerd en branden op. Samenspraak is een kans om de sterktes van individu en bedrijf te bundelen.. Waardering en commitment zijn rechtstreeks evenredig. Hoe beter men zich voelt op de werkvloer, hoe beter men presteert.

Wat biedt Pivota uw bedrijf aan?

  • Een unieke vergaderstructuur, die zorgt dat “de kiezels snel en net uit de schoenen geraken” zodat er kan gefocust worden op wat echt belangrijk is
  • Een communicatiestructuur : als men de realiteit niet kent, creëert men ze zelf ….
  • Interventie bij individuele conflicten
  • Hiring procedure : van vacature, selectie, sollicitatiegesprekken tot 3 maand na aanwerving worden uw nieuwe werknemers omkaderd.

referenties